Lakering af køkkenlåger og møbler – forny udseendet

Et gammelt køkken fra 70’erne kan sagtens stadig være et godt køkken, selvom det ser slidt og gammelt ud. Disse køkkener kan ofte have mange leveår i sig endnu. Det er dog ikke altid, at farven på låger og skuffer er til at leve med, ligesom økonomien ikke altid kan bære en hel udskiftning af køkkenet.

Med en lakering af køkkenlåger og -skuffer kan selv det ræddeligste køkken blive smukt at se på, og ofte kan det bedre betale sig frem for at skifte alle lågerne ud med nye.

Hos Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland har vi stor erfaring med sprøjtelakering af køkkenlåger, og vi udfører lakering af overflader i alle materialer – fra massivt træ til højglans.

Få et tilbud

Hvilke fordele er der ved lakering af køkkenlåger?

Ud over at spare penge ved at gøre brug af lakering af køkkenlåger frem for at købe nyt køkken, så er det også en fordel at male frem for at udskifte lågerne med nye. På denne måde er du nemlig garanteret, at lågerne passer i størrelsen, og du er fri for at skulle bruge tid og penge på at tilpasse dem.

Derudover er det en klar fordel at få os til at udføre en sprøjtelakering af køkkenlåger frem for selv at male dem, da resultatet på ingen måde kan sammenlignes med en professionel udførelse.

VI BRUGER KUN MALING AF BEDSTE KVALITET

Netop da det kan være en rigtig god ide at få malet lågerne, i stedet for at skifte dem ud med nye, så er det også vigtigt for os, at malingen, der anvendes, er den helt rette.

Vi bruger derfor kun kvalitetsmaling, der holder. På den måde slipper du for, at lågerne trænger til en ny omgang bare et par år efter lakeringen.

VI RÅDGIVER DIG TIL DEN RIGTIGE LØSNING ved din sprøjtelakering af køkkenlåger

Vores ekspertise på køkkenlåger lakering er stor, og vi rådgiver og vejleder dig naturligvis, så du ikke foretager forkerte valg.

Vi melder også klart ud, hvis det rent økonomisk ikke kan betale sig for dig at få udført lakering af køkkenlåger

VI LAKERER OGSÅ MØBLER

Ud over sprøjtelakering af køkkenlåger og -skuffer har vi også stor erfaring med at lakere diverse møbler som:

·​Stole og borde

·​Reoler, hylder og skabe

·​Andre møbler.

Vi har derudover også mulighed for at hjælpe med generel boligrenovering med lakering af for eksempel døre og vindueskarme.

SPRØJTELAKERING AF KØKKENLÅGER OG MØBLER PÅ VÆRKSTEDET ELLER I BOLIGEN

Vi udfører sprøjtelakeringen på vores malerværksted i ​Nykøbing Sjælland, men vi kan også komme hjem til dig, hvis du bor på Sjælland, såfremt det er nødvendigt, ligesom vi naturligvis også tilbyder vores hjælp med at skille det hele ad og sætte det op igen.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 59 91 28 29, hvis du ønsker at vide mere om lakering af køkkenlåger eller møbler, eller hvis du kunne tænke dig en pris på din opgave.

Du skal også være mere end velkommen til at skrive til os, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Hiv fat i os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om beskyttelse og lakering af bilen, eller du vil have et godt tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AUTOLAKERING & MERCASOL-CENTER NYKØBING SJÆLLAND

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 7:30 – 16:00
Tirsdag: 7:30  – 16:00
Onsdag: 7:30  – 16:00
Torsdag: 7:30 – 16:00
Fredag: 7:30   – 14:00

Skriv til os på info@nyk-autolak.dk

eller ring på telefon: ​5991 2829

facebook-app-logo

Find os her

Nykøbing Autolakering v/Brian Rene Johansen

CVR: 42505145

Marsvej 12, 4500 Nykøbing Sjælland

Klik her for rutevejledning