Reparation af lakskader på bil og andre forsikringsskader

​En lakskade kan, ud over at være skadelig for køretøjet, være til stor gene og frustration hos de fleste bilejere.

Hos Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland har vi stor erfaring inden for reparation af lakskader på bil, og vi tager os af alle typer lakskader på såvel personbiler som motorcykler. Vi udbedrer skaden effektivt, professionelt og med garanti for kvalitet.

Professionel håndtering af skader

Selv det mindste stenslag i lakken eller en ridse fra en parkeringsskade kan være skadelig og medføre rust i løbet af kort tid på køretøjet. Derfor er det vigtigt, at der bliver taget hånd om lakskaden hurtigst muligt.

Hvad end der er tale om større eller mindre lakskader eller skader i glasfiber, fælge eller metallet, er dit køretøj i trygge hænder hos os. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og har samtidig en del samarbejdsaftaler med andre automekanikere, så du kan, uden problemer, sagtens komme forbi vognmaleren med det samme.

Vi hjælper med alle former for forsikringsskader

Ud over reparation af lakskader på bil tager vi os også af andre skader som:

·​Udskiftning af kofangere

·​Udskiftning af døre

·​Andre lignende skader.

Vi tager os af skaden med stor grundighed, og vi tager os ligeledes af hele processen, såfremt der er tale om en forsikringsskade. Det betyder, at vi står for dialogen med taksator og kontakten med forsikringsselskabet, så du som kunde ikke skal bekymre dig om den uoverskuelige proces og det besværlige papirarbejde, disse forsikringsskader kan medføre.

Få et godt tilbud

Vi benytter de bedste værktøjer og produkter

Hos Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland bruger vi kun de bedste produkter og værktøjer på markedet for at sikre vores kunder et tilfredsstillende og holdbart resultat i højeste kvalitet.

Vi bruger blandt andet specialbyggede kameraer, der gør, at vi kan justere os ind på den helt rigtige lakfarve på køretøjet. På den måde kan vi garantere, at vores reparation af lakskader på bil bliver udført med den rigtige farvekode for det mest optimale resultat.

Kontakt os med det samme for reparation af lakskader på bil

Kontakt os gerne på telefon 59 91 28 29 eller skriv til os på ​info@nyk-autolak.dk hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med lakskader, eller kom ind forbi vores værksted i Nykøbing Sjælland med dit køretøj – vi garanterer et smukt resultat. Du skal også være velkommen til at skrive til os, så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Hiv fat i os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om beskyttelse og lakering af bilen, eller du vil have et godt tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AUTOLAKERING & MERCASOL-CENTER NYKØBING SJÆLLAND

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 7:30 – 16:00
Tirsdag: 7:30  – 16:00
Onsdag: 7:30  – 16:00
Torsdag: 7:30 – 16:00
Fredag: 7:30   – 14:00

Skriv til os på info@nyk-autolak.dk

eller ring på telefon: ​5991 2829

facebook-app-logo

Find os her

Nykøbing Autolakering v/Brian Rene Johansen

CVR: 42505145

Marsvej 12, 4500 Nykøbing Sjælland

Klik her for rutevejledning