Profil

Hvem er vi?​

BRIAN JOHANSEN

Ejer/indehaver siden 2007

  • Autolakerer med 22 års erfaring i autolakering
  • Mercasol-tekniker med 11 års erfaring

JESPER SKOVSHOVED

Autolakerer og undervognsbehandler

  • Mercasol-tekniker med 11 års erfaring inden for rustbehandling
  • Klargøringsmand inden for autobranchen med 11 års erfaring

PRIVAT OG ERHVERV

Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland er et dynamisk auto- og malerværksted, der gennem årene har løst opgaver inden for alle genrer af faget. Siden 2007 har vi serviceret kunder på hele Vestsjælland med opgaver inden for rustbehandling, autolakering, lakskader og industrilakering.

Vi arbejder med personbiler og hjælper typisk privatkunder, der skal have udbedret en forsikringsskade i forbindelse med lakskader, ligesom vi også udfører mange opgaver inden for industrilakering og maling af køkkenlåger.

Derudover samarbejder vi med lokale autoriserede værksteder, der søger en dygtig autolakør og et professionelt malerværksted.

MALERVÆRKSTED MED STOR FAGLIG STOLTHED

Som fagudlært vognmaler lægger vi en stor ære i at levere et professionelt arbejde i højeste kvalitet – og det er vi stolte af.

Vi stræber altid efter at være opdaterede på den nyeste teknologi og viden i branchen. Derfor opdaterer vi os løbende med alle de rette kurser, det bedste værktøj og de nyeste og bedste produkter på markedet for derigennem at kunne leve op til vores kunders forventninger. På den måde kan vi også selv stolt stå inde for hver opgave, vi udfører.

Så søger du et auto- og malerværksted, der leverer et professionelt og ordentligt arbejde til fornuftige priser, er Nykøbing Autolakering den helt rette at vælge.

Kontakt os gerne på telefon 59 91 28 29 for yderligere information, eller kom ind forbi vores malerværksted i Nykøbing Sjælland og få en snak om din opgave.

Kontakt os

Hiv fat i os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om beskyttelse og lakering af bilen, eller du vil have et godt tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AUTOLAKERING & MERCASOL-CENTER NYKØBING SJÆLLAND

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 7:30 – 16:00
Tirsdag: 7:30  – 16:00
Onsdag: 7:30  – 16:00
Torsdag: 7:30 – 16:00
Fredag: 7:30   – 14:00

Skriv til os på info@nyk-autolak.dk

eller ring på telefon: ​5991 2829

facebook-app-logo

Find os her

Nykøbing Autolakering v/Brian Rene Johansen

CVR: 42505145

Marsvej 12, 4500 Nykøbing Sjælland

Klik her for rutevejledning